Master classes violoncel

Classes Magistrals de Cello

Dissabtes

25 de Novembre 2023
2 de Març de 2024
18 de Maig de 2024

Jose Mor master classesA La Gelidense Coworking & Cocreating
https://lagelidensecoworking.com/contacte/

⬇️ Inscripcions i Més informació:
info@superlativus.org

Jose Mor,
Nascut a Godella (València) l’any 1976, va començar els seus estudis musicals al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València, on va obtenir el títol de Grau Superior de Violoncel. Va ampliar la seva formació amb Lluís Claret a l’Escola de Música de Barcelona i a Londres amb Charles Tunnell, violoncel·lista principal de l’Orquestra de Cambra Anglesa. Paral·lelament, ha realitzat cursos de perfeccionament amb violoncelistes de prestigi com Radu Aldulescu, Martti Roussi, Bernard Greenhause i Frans Helmerson.

Jose Mor ha estat guardonat en diverses ocasions entre les quals cal destacar el primer premi de la VIII edició del Concurs Germans Claret, el primer premi en la modalitat de corda del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d’Espanya i el primer premi del IV Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva.
Tanmateix ha col·laborat amb diversos grups de cambra per Espanya, Europa i Sud-amèrica. Com a membre del LOM Piano Trio ha rebut el primer premi del Concurs Paper de Música de Capellades i ha guanyat el Concurs Nacional de Música de Cambra Montserrat Alavedra i la XI edició de l’International Music Tournament Competition, celebrat a França l’any 2004. Amb aquesta formació ha enregistrat obres de Granados, Bretón, Gerhard i Xostakóvitx per als segells Naxos, Columna Música i La Mà de Guido. En l’actualitat forma part del quartet de violoncels Sandaran Cello Quartet.

Com a solista ha actuat amb la JONDE, l’Orquestra del Segle XXI de Barcelona, l’OBC i la Banda Municipal de Barcelona.

Actualment, és violoncel solista de l´Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i professor de violoncel a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Desplaça cap amunt