Artistes

Quan sentim allò que es representa davant els nostres ulls, la ficció es converteix en realitat. S’esborren les fronteres i l’experiència és total.

Cellista

Jose Mor

Nascut a Godella (València) l’any 1976, va començar els seus estudis musicals al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València, on va obtenir el títol de Grau Superior de Violoncel. Va ampliar la seva formació amb Lluís Claret a l’Escola de Música de Barcelona i a Londres amb Charles Tunnell, violoncel·lista principal de l’Orquestra de Cambra Anglesa. Paral·lelament, ha realitzat cursos de perfeccionament amb violoncelistes de prestigi com Radu Aldulescu, Martti Roussi, Bernard Greenhause i Frans Helmerson.

Actualment, és violoncel solista de l´Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i professor de violoncel a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Quan sentim allò que es representa davant els nostres ulls, la ficció es converteix en realitat. S’esborren les fronteres i l’experiència és total.

Contacta amb nosaltres

Si estàs interessat a saber més sobre els nostres esdeveniments musicals i de formació, o si desitges llogar un dels nostres espais per als teus esdeveniments, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de conèixer-te.

Escriu-nos

info@superlativus.org

First Name
Last Name
Email
Message
El formulari s’ha enviat correctament!
S’ha produït un error en enviar el formulari. Torneu a verificar tots els camps del formulari.
Desplaça cap amunt